Share
Preview
 
 
RT-tuotetiedon uutiskirje 5/2022
 
Rakennustieto käynnistää kehityshankkeen kansallisen ympäristötietokannan luomiseksi
 
Ympäristöministeriö on myöntänyt Rakennustiedolle avustusta hankkeeseen "Rakennustuotteiden ympäristötietokanta edistämään rakentamisen vähähiilisyyttä". Hankkeen toteutuminen luo edellytyksiä konkreettisille toimille rakentamisen vähähiilisyyden edistämiseen.
RT-urakoitsijan tuotetieto
 
RT-urakoitsijan tuotetiedon palvelu päivitetty
 
RT-urakoitsijan tuotetieto palveluun tuotiin huhtikuun lopussa uusia ominaisuuksia ja käytettävyysparannuksia helpottamaan ja nopeuttamaan käyttöä. Katso, mitä on kehitetty ja mitä koodareilla on tällä hetkellä työn alla.
 
RT-tuotetietokanta
 
RT-tuotetietokanta kasvaa
 
Tämän vuoden aikana RT-tuotetietokantaan on tuotettu sisältöä hyvällä vauhdilla.
Tuotteiden lukumäärä on kasvanut 32 prosenttia (131 000 kpl), tietokenttien määrä on kasvanut jopa 52 prosenttia (2 200 000 kpl) ja kentät per tuote 15 % (16,7 kpl/tuote).

RT-tuotetietokantamme tarjoaa erinomaisen alustan tuotetiedon monipuoliseen hyödyntämiseen tuotetiedon käyttäjille, urakoitsijoille, rakennustuotekaupalle ja suunnittelijoille.

Hyvä rakennustuotevalmistaja tai myyjä, nykyinen tai mahdollinen uusi asiakkaamme, rakennusalan ammattilaiset tarvitsevat tuotetietojasi.

Pidetään RT-tuotetietokanta kasvu-uralla!
 
 
Uutta sisältöä RT-tuotetietokannassa
Tietokannassa on julkaistu paljon uutta ja päivitettyä sisältöä. Mukana ovat muun muassa Muko Oy / VETO Kiuas, Mondex c/o Premec Oy, Rakennusliike Ripatti Oy, Kestopuu, Rakennuskemia Oy, Mapei Oy ja Hi-Con.
 
Muko Oy / VETO Kiuas
Pohjan Timber-hirsi Oy

VETO kiukaita valmistava Muko Oy on helsinkiläinen perheyritys. Valikoimaan kuuluu sekä puu- että sähkökiukaita kaikissa teholuokissa. Korkealaatuisissa ja ajattomasti muotoilluissa kiukaissa yhdistyy kestävyys, kotimaisuus ja tehokkuus hyviin löylyihin.

Mondex c/o Premec Oy
Gorenje Group Nordic

Mondex on vuonna 1992 perustettu suomalainen yhtiö. Tuotevalikoimaan kuuluvat puu- ja sähkökiukaat sekä kivipatterit, joita yhdistävät kehittynyt tekniikka, korkealaatuinen design ja aidot, suomalaiset materiaalit.

 
 
Rakennusliike Ripatti Oy
Kestopuu
Inora Oy

Rakennusliike Ripatti Oy on metallisen julkisivurakentamisen, metallien profiloinnin ja levytyöstön erikoisosaaja. Yritys on panostanut runsaasti voimavarojaan pelti- ja ohutmetallilevystä tehtäviin räystäs-, juuri- ja sokkelipohjarakenteisiin, jotka perinteisesti on tehty työaikaa paljon vievästä puusta.

Halltex Oy

Kestopuu on suomalaista, korkealaatuista painekyllästettyä puutavaraa. Painekyllästäminen suojaa puuta lahottajilta, tuholaishyönteisiltä ja termiiteiltä, ja moninkertaistaa puun käyttöiän vaativissa käyttöolosuhteissa.
 
Rakennuskemia Oy
Mapei Oy
Riikku Group Oy

Rakennuskemia Oy kehittää, myy ja markkinoi rakennus-, remontointi- ja kodinhoitotuotteita. Omien tuotemerkkien, mm. WTF®, QUICKLOADER®, WOODCARE.GUIDE ja RK lisäksi Rakennuskemia edustaa useita kansainvälisesti tunnettuja alan brändejä, kuten Tytan, Bison ja Mellerud.
Riikku Group Oy

Mapein tuotevalikoima koostuu infra-, laatoitus/märkätila-, julkisivu-, lattia- sekä betoniteollisuuden tuotteista. Mapei Oy kuuluu kansainväliseen Mapei-konserniin ja on samalla osa konsernin pohjoismaista ryhmää, jonka pääkonttori on Norjassa.
 
Hi-Con
Riikku Group Oy

Tanskalainen Hi-Con on erikoistunut ultrakorkealujuusbetonisten elementtien valmistamiseen. Yrityksen kehittämää CRC®-ultrakorkealujuusbetonia on sekä jatkokehitetty että parannettu, ja se onkin maailman eniten testattu ja dokumentoitu ultrakorkealujuusbetoni.
 
 
RT-urakoitsijan tuotetiedon koulutus 16.6.2022
Tule kuulemaan mikä on RT-urakoitsijan tuotetieto, miten se toimii ja miten se helpottaa työmaiden arkea. Lisäksi kerromme mitä kehitystoimenpiteitä palveluun parhaillaan tehdään.

Palvelu kehittyy parhaillaan voimakkaasti rakennusliikkeiden käyttäjien toiveiden mukaisesti. Tänä vuonna on jo mahdollistettu mm. SSO-kirjautuminen ja muita käyttäjien toivomia uudistuksia.
 
RT-tuotetietokannan koulutus 23.6.2022
Järjestämme kuukausittain RT-tuotetietokannan koulutuksia, joissa käydään läpi muun muassa seuraavia asioita:

  • Yleiskatsaus RT-tuotetietoon
    • Mitä palvelukokonaisuuteen kuuluu, ketkä sitä käyttävät ja miten siitä voi hyötyä
  • RT-tuotetietokanta
    • Tietokannan hyödyt
    • Tuotetiedon toimittaminen RT-tuotetietokantaan

Tervetuloa mukaan!
 
 
 
Hyvä rakentamistapa edellyttää tuotteiden ja materiaalien asennusohjeiden noudattamista. Digitaalinen tuotetietokanta tarjoaa tähän täsmälliset asennus- ja käyttöohjeet!
 

Tämän viestin osoitelähteenä on Rakennustiedon uutiskirje-, asiakas- ja markkinointirekisteri.

Tietoa huomisen rakentamiseen

Tilaa uutiskirjeemme

Rakennustieto Oy
Malminkatu 16 A
PL 1004
00101 Helsinki

rttuotetieto.fi
Puh. 029 309 3100

Facebook
 
Twitter
 
Linkedin
 
Website
 
Email