Share
Preview
Kesäkuun RT-tuotetiedon uutiskirje
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
RT-tuotetiedon uutiskirje 6/2022
 
GTIN-koodin käyttöönotto rakennusalalla on kaikkien etu
 
GTIN-koodien käyttöönotto rakennusalalla mahdollistaa merkittävän digiloikan kiinteistö- ja rakentamisalalla. RT-tietokannassa hyödynnetään GTIN-koodia ensisijaisena keinona tuotteiden tunnistamisessa, mutta koodin kattavuus tulee saada 100 prosenttiin, jotta tietokanta voi palvella kaikkia rakentamisen osapuolia mahdollisimman tehokkaasti.
 
RT-urakoitsijan tuotetieto
 
RT-urakoitsijan tuotetiedon palvelu päivitetty
 
Hyviä uutisia! Saimme taas tuotua paljon toivottuja päivityksiä RT-urakoitsijan tuotetietoon 14.6. ja lisäksi pyrimme vielä ennen heinäkuuta tuomaan teille käyttöön ensimmäisen osan kemikaalienhallintaa helpottavista ominaisuuksista.
 
Katso kuinka Skanska ja Polku Innovations hyödyntävät RT-tuotetietoa
 
RT-tuotetietokantaa hyödynnetään Skanskassa operaattoripalvelussa, pienhankintajärjestelmässä sekä RT-urakoitsijan tuotetieto -palvelussa. Videolta näet esimerkin, kuinka RT-tuotetietoa voidaan hyödyntää operaattoripalvelussa.

Rakennustuotetoimittajien liittyminen kansalliseen RT-tuotetietokantaan hyödyttää koko rakennusalaa.
 
RT-tuotetietokanta
 
RT-tuotetietokanta kasvaa
 
Tämän vuoden aikana RT-tuotetietokantaan on tuotettu sisältöä hyvällä vauhdilla.
Tuotteiden lukumäärä on kasvanut 38 prosenttia (132 500 kpl).

RT-tuotetietokantamme tarjoaa erinomaisen alustan tuotetiedon monipuoliseen hyödyntämiseen tuotetiedon käyttäjille, urakoitsijoille, rakennustuotekaupalle ja suunnittelijoille.

Hyvä rakennustuotevalmistaja tai myyjä, nykyinen tai mahdollinen uusi asiakkaamme, rakennusalan ammattilaiset tarvitsevat tuotetietojasi.

Pidetään RT-tuotetietokanta kasvu-uralla!

 
Kemikaalitiedot rakenteellisena työmaiden käyttöön
Laki vaatii työmaita ylläpitämään kemikaaliluetteloa, pitämään käyttöturvallisuustiedotteet työntekijöiden saatavilla ja vastaamaan tuotekelpoisuuden toteamisesta. Kaikki nämä lain vaatimat asiat pystytään hoitamaan toimialalla tehokkaasti kun siihen vaadittavat tiedot ja dokumentit löytyvät kansallisesta RT-tuotetietokannasta.

Pyrimme siihen, että elokuussa kaikista tietokantamme käyttöturvallisuustiedotteista on poimittu kemikaaliluetteloihin tarvittavat tiedot rakenteelliseen muotoon.
 
 
Uutta sisältöä RT-tuotetietokannassa
Tietokannassa on julkaistu paljon uutta ja päivitettyä sisältöä. Mukana ovat muun muassa Ekovilla Oy, HANI-tuote Oy, Punta Oy, FM Mattsson Mora Group Finland Oy, Fibosystem Finland Oy ja SSAB Europe Oy.
 
Ekovilla Oy
Pohjan Timber-hirsi Oy

Ekovilla Oy tuottaa ekologisia rakennusalan tuotteita ja palveluita asiakkailleen ja kumppaneilleen. Palvelujen lähtökohtana ovat hiilineutraalius, materiaalien uusiokäyttö ja energiatehokkuus.

HANI-Tuote Oy
Gorenje Group Nordic

HANI-Tuote Oy tarjoaa kokonaisvaltaiset ja toimivat ratkaisut julkisiin saniteettitiloihin sekä liikuntarajoitteisten ja ikääntyvien WC- ja kylpyhuonetiloihin. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden sekä rajoitteiden huomioiminen ja niihin sopivien ratkaisujen tarjoaminen.

 
 
Punta Oy
FM Mattsson Mora Group Finland Oy
Inora Oy

Punta Oy suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä säilytys-, lukitus- ja jakeluratkaisuja, jotka parantavat tilojen toimintaa ja käytännöllisyyttä erilaisissa käyttöympäristöissä.

Halltex Oy

Yksi Pohjoismaiden johtavista vesihanoja keittiöön ja kylpyhuoneeseen kehittävistä ja markkinoivista yrityksistä. LVI-alalla yritys tunnetaan laatutietoisena ja innovatiivisena hanavalmistajana, jonka tuotteet ovat tyylikkäitä, hyvin toimivia ja korkealaatuisia.
 
Fibosystem Finland Oy
SSAB Europe Oy
Riikku Group Oy

Fibon laajasta valikoimasta löytyy täysin vesitiiviitä seinäjärjestelmiä kylpyhuoneeseen, keittiöön ja muihin tiloihin, joissa seinien on kestettävä kulutusta ja oltava helposti puhdistettavia.
Riikku Group Oy

SSAB Europe on johtava korkealaatuisten nauha-, levy- ja putkituotteiden valmistaja. Erikoislujien terästen valmistukseen ja käyttöön liittyvän korkealaatuisen osaamisensa ansiosta SSAB Europe luo mahdollisuuden asiakaskohtaiseen räätälöintiin ja palveluun.
 
 
RT-urakoitsijan tuotetiedon koulutus 18.8.2022
Tule kuulemaan mikä on RT-urakoitsijan tuotetieto, miten se toimii ja miten se helpottaa työmaiden arkea. Lisäksi kerromme mitä kehitystoimenpiteitä palveluun parhaillaan tehdään.

Palvelu kehittyy parhaillaan voimakkaasti rakennusliikkeiden käyttäjien toiveiden mukaisesti. Tänä vuonna on jo mahdollistettu mm. SSO-kirjautuminen ja muita käyttäjien toivomia uudistuksia.
 
RT-tuotetietokannan koulutus 25.8.2022
Järjestämme kuukausittain RT-tuotetietokannan koulutuksia, joissa käydään läpi muun muassa seuraavia asioita:

  • Yleiskatsaus RT-tuotetietoon
    • Mitä palvelukokonaisuuteen kuuluu, ketkä sitä käyttävät ja miten siitä voi hyötyä
  • RT-tuotetietokanta
    • Tietokannan hyödyt
    • Tuotetiedon toimittaminen RT-tuotetietokantaan

Tervetuloa mukaan!
 
 
 
Rakennuksen ylläpito helpottuu, kun tietomalliin on tallennettu myös tuotetiedot. Tiedot käytetyistä tuotteista ja materiaaleista löytyvät vuosikymmentenkin jälkeen.
 
 
Aurinkoista kesää!
Seuraava RT-tuotetiedon uutiskirje ilmestyy elokuussa.
 

Tämän viestin osoitelähteenä on Rakennustiedon uutiskirje-, asiakas- ja markkinointirekisteri.

Tietoa huomisen rakentamiseen

Tilaa uutiskirjeemme

Rakennustieto Oy
Malminkatu 16 A
PL 1004
00101 Helsinki

rttuotetieto.fi
Puh. 029 309 3100

Facebook
 
Twitter
 
Linkedin
 
Website
 
Email